MAJA
BJÖRSNE

56 - Paris 2/3

Det blev lördag och vi mötte upp med Mange! Chefen! Vi träffade honom lite snabbt redan på fredagen inne på festivalområdet men nu dags för en arrangerad sammankomst, dvs: lunch. Mange visade upp sitt merch-fynd och bjöd på lasagne, en riktig hjälte.

Efter lunchen gick vi länge länge runt och letade efter något mysigt ställe att dricka kaffe på. Det gick sådär, så tillslut satte vi oss på första bästa och tog en snabb kopp kaffe innan Mange behövde dra för att hinna till flyget hem. Freja och jag satt kvar ett tag för att skriva gårdagens recensioner.

Caféet var faktiskt ganska mysigt, genuint om inte annat. Egentligen var det ett hamburgerhak, de spelade jättehög musik och det doftade pommes och medium rare.

Hemma slirade vi om som hastigast, Freja invigde sin Car Seat Headrest-tröja (bild 1) som hon hade köpt i merchen (bild 2) dagen innan. Festivalens sista dag och vi såg Snail Mail (bild 3) och Bon Iver, Bon Iver andra gången på en vecka för mig - var inte helt övertygad efter Köpenhamnsspelningen men i Paris nådde de nästan Way Out West 2012-nivå. ___NÄSTAN____


De serverade….. BARA VIN.

Slut på festival! Ännu inte helt slut på Paris dock - vi gick och la oss i hyfsad tid med förhoppningen om att nästkommande morgon vara tillräckligt Pigga och Fräscha TM för att orka ta oss till Versailles. Lyckades vi? I Paris del 3 av 3 avslöjas allt.

Using Format